Muroflex kiest resoluut voor de bouwproducten van Lamscobel

Gepost op 31-05-2017

Muroflex is reeds jaren actief in vochtbestrijding en meer in het bijzonder zijn we als aannemersbedrijf gespecialiseerd in het behandelen van opstijgend vocht, kelderdichtingen, behandelen van regendoorslag bij gevels, ...

Om optimale resultaten te bekomen wordt er steeds gewerkt met de bouwproducten van Lamscobel.

Als zaakvoerder willen we namelijk steeds garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze uitgevoerde werken. Hierdoor moeten we kunnen vertrouwen op de optimale kwaliteit van de bouwproducten waarmee er wordt gewerkt, zodat we steeds een optimale garantie kunnen verlenen aan onze talrijke klanten. Denken we maar aan het behandelen van opstijgend vocht waarbij we steeds 30 jaar garantie kunnen aanbieden. Daarom werden deze producten van Lamscobel ontwikkeld en op de markt gebracht. 

De producten van Lamscobel worden gebruikt door onze eigen diensten, maar eveneens door andere aannemers en Doe-Het-Zelvers die willen profiteren van de betere kwaliteit en optimale ondersteuning op maat van elk project. 

U wenst een project te laten uitvoeren of ... u bent zelf de uitvoerder van dienst? Contacteer gerust vrijblijvend onze diensten en onze medewerkers helpen u graag met het nodige advies.

Alain Lams,
Zaakvoerder.