Sto wordt getest door ex-Rode Duivel Leo Van der Elst

Gepost op 05-06-2014

Om de stevigheid van het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic® aan te tonen, onderwierpen we het aan de ultieme test: de "voetbaltest". Niemand minder dan Leo Van der Elst was kandidaat om de test tot een goed einde te brengen. Iedereen weet dat Leo aardig op een bal kan trappen, getuige zijn magistrale strafschop die ons in 1986 naar de halve finale in Mexico bracht.

Met een snelheid van 120 km/u knalt de lederen voetbal tegen de muur met StoTherm Classic®. Toch laat dit geen enkel spoor na!
De cementvrije constructie maakt het systeem buitengewoon elastisch met een 10 maal hogere stoot- en slagvastheid dan cementhoudende systemen. De maximale scheurvastheid en de volledig cementvrije systeemcomponenten maken van StoTherm Classic® een technisch superieur gevelisolatiesysteem.

StoTherm Classic® heeft zijn degelijkheid al 40 jaar in de praktijk bewezen en is gedurende deze periode steeds verder geperfectioneerd. Het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld biedt de grootste systeemzekerheid en levensduur. Dit is bewezen door meer dan 100 miljoen m² referenties.

Benieuwd naar het resultaat?
Bekijk het flimpje!