Dakvlakvensters - Velux - dakramen

De zolder die vroeger uitsluitend als bergruimte gebruikt werd, wordt nu dikwijls gebruikt als slaap- en/of leefruimte.

Met de aangepaste venstergrootte en een inbouw op de juiste plaats wordt de zolder overspoeld met licht en wordt die geschikt om er te leven en te werken.

Dakvlakvensters heb je tal van formaten en ook al moet er dikwijls in steunbalken worden gezaagd, voor elk project is er als het ware een geschikte dakvenster.

Velux-dakramen

Velux is vandaag veel meer dan een gewoon dakvenster. Ondertussen reeds gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring is Velux (VE = ventilatie / LUX = licht) een volledig systeem om optimaal comfort te bieden. Beschikbaar in 9 standaard maten, twee afwerkingen met hout met kleurloze vernisafwerking of witte polyurethaan en met twee openingsmogelijkheden, nl. wentelend of als uitzetvenster.

De gootstukken integreren zich perfect in het dak en zorgen voor een absolute waterdichting. Bovendien zijn de vensters uitgerust met het unieke Pick&Click-systeem, een gordijn uit het gamma van 174 kleuren.

Voor de optimale warmteregeling bieden Velux-zonneschermen en rolluiken die zowel manueel, elektrisch en op zonne-energie bestaan de ideale oplossing. 

Velux Integra dakvenster

Het Integra dakvenster is, af fabriek, volledig elektrisch uitgerust. Het nieuwe systeem biedt alle mogelijkheden voor een ideale luchtcirculatie, optimale lichtinval bij het gebruik van dakvensters, rolgordijnen, jaloeziën, vouwgordijnen verduisteringsgordijnen rolluiken of buitenste zonneschermen.

De installatie is eenvoudig en vergt geen elektrisch of vernettingsplan. Na de installatie kan u het systeem regelen met een radiogestuurde afstandsbediening die alle producten van het net automatisch verbindt.