Isolatie en steenstrippen

muroflex-icon.png

Gevelisolatie met steenstrippen voor energiebewuste renovatie en nieuwbouw

De gevelisolatiesystemen in combinatie met steenstrippen kan gebruikt worden om buitenmuren zonder spouw of slecht geïsoleerde spouwmuren langs de buitenzijde te isoleren. Dit beperkt het risico op koudebruggen en verzekert een perfecte isolatie.

Het Vlaamse rooilijnendecreet maakt het mogelijk in Vlaanderen deels buiten de bestaande rooilijn te treden indien het om gevelisolatie gaat.

Het gevelisolatiesysteem in combinatie met de steenstrippen voldoet aan alle vereisten van brandveiligheid, thermisch en akoestisch comfort en biedt weerstand tegen alle weersinvloeden. Het verbetert de woongezondheid en schept een behaaglijk woonklimaat.

De isolatieplaten worden geplaatst op een ondergrond van metselwerk. Langs de buitenzijde wordt het afgewerkt met steenstrippen, zodat het niet van een gewone muur te onderscheiden valt. Een keuze kan gemaakt worden uit bijna alle gevelstenen die op de markt aanwezig zijn. Een gewone gevelsteen kan namelijk steeds worden verwerkt tot een steenstrip.

Hoewel het na-isolatiesysteem ontwikkeld werd voor renovatie, kan het ook ingezet worden bij nieuwbouw, bijvoorbeeld wanneer een minimale muurdikte wordt nagestreefd.

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium