Kwaliteitsgarantie beton benor

muroflex-icon.png

Om duurzame en betrouwbare bouw- en renovatiewerken te realiseren, bestaat onze politiek erin de kwaliteit te garanderen van het beton dat wij op de werven leveren, conform aan de specificaties die op de leveringsbon vermeld zijn en aan de regels van overeenkomstigheid van het BENOR-merk.

 

benor kwaliteit beton garantie.jpg
 

Elke watertoevoeging die op de werf gebeurt wijzigt de intrinsieke kwaliteit van het beton en ligt aan de basis van het volgende:

  • Vermindering van de uiteindelijke weerstand
  • Verslechtering van de Water/Cement (W/C) verhouding
  • Verhoging van de krimp en het risico op scheurvorming
  • Verhoging van de vorstgevoeligheid
  • Verlies van de waarborg van het BENOR-merk
  • Vermindering van de weerstand tegen atmosferische invloeden

Deze kwaliteitsvermindering van beton kan op langere termijn de duurzaamheid van de projecten negatief beïnvloeden. Rekening houdend met het belang dat wij en uzelf hechten aan kwaliteit, heeft ons personeel in dit verband zeer strikte instructies gekregen: er kunnen enkel watertoevoegingen op de werf uitgevoerd worden op uitdrukkelijke vraag van de klant. In dat geval dienen ze ook klaar en duidelijk vermeld te worden op de leveringsbon en voor akkoord ondertekend door de klant. Wij zijn van overtuigd dat de afschaffing van watertoevoegingen op de werf deel uitmaakt van de kwaliteitsnormen die aan de klant moet worden gegarandeerd.

Wij blijven volledig te uwer beschikking om samen met u een oplossing te zoeken in het geval deze procedure voor praktische problemen zou zorgen op uw werven.

Anderzijds herinneren wij u eraan dat een toevoeging op de werf van de superplastificeerder TIXO altijd mogelijk blijft en het respect van de initiële kwaliteit van het beton en het rendement van de werknemers garandeert.

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium