Muroflex stopt opstijgend vocht 100%

muroflex-icon.png

Lamscobel Inject Plus C80 is een geconcentreerde emulsie-gel op basis van een silaan-siloxaan mengsel voor een doeltreffende behandeling van muren tegen opstijgend vocht (WTCB Rapport).

Het vochtweringsproduct ter behandeling van opstijgend vocht (Lamscobel Inject Plus C80) waarmee Muroflex werkt is een solventvrij en ecologisch product, dat een definitieve bescherming biedt tegen opstijgend vocht.

Het te injecteren product tegen opstijgend vocht sublimeert als het ware, binnen de capillairen van een silicatisch bouwmateriaal. Dit betekent dat het van zijn gel-fase overgaat naar een dampfase. Op deze wijze verspreid het actief materiaal zich optimaal binnen het capillair stelsel van het bouwmateriaal, of dit vochtig of droog is, en vormt in de voet van de muur een waterdichte sperlaag die capillaire vochtopstijging verhindert.

 

btn-gratis-vochtdiagnose-vocht.png

Muroflex injecteert de muren tegen opstijgend vocht

Lamscobel Inject Plus C80 tegen opstijgend vocht is een hoog geconcentreerde vicseuze silaan/siloxaan emulsie gel geproduceerd met een zeer hoog concentraat van 80 %. Lamscobel Inject Plus C80-injectiecrème tegen opstijgend vocht wordt gebruikt voor het injecteren van muren tegen capillair optrekkend vocht.

 • Pure crème-technologie
  Hydrofoberende emulsie in crèmevorm
 • Stop 100 % opstijgend vocht
  Het product waarmee de muren worden geïnjecteerd is een uitgebalanceerd mengsel van diverse actieve grondstoffen die binnen het productieproces, door een typische emulsie – mengtechniek, gaan indikken en een gelachtig eindpreparaat vormen. Het mengsel bestaat hoofdzakelijk uit silanen en siloxanen en prepolymeren van siliconen die, als actieve werkstof, binnen de verschillende mogelijke behandelingsmethodes tegen opstijgend vocht als het meest doeltreffend worden beschouwd.
 • Solventvrij
  Het product is totaal solventvrij en bevat 80 % actief materiaal geëmulgeerd in water. Door sublimatie, waarbij het product overgaat van zijn gel-fase naar een dampfase, verspreidt het product zich optimaal in de muur en vormt er een waterdicht sperlaag.
 • Verwerken van een crème
  Doordat het materiaal in crèmevorm wordt verwerkt is het mogelijk horizontaal geboorde gaten in de voeg vol te spuiten zonder dat het injectiemiddel uit het boorgat wegloopt. De totale voegmetselspecie wordt dan een waterdicht membraan.
 • Effectief en beschermd tegen opstijgend vocht. Geen last van spleten, scheuren en holle ruimtes.
  Spleten, scheuren en holle ruimtes worden door het hydrofoberend karakter van de Muroflex Injectiecrème probleemloos mee behandeld. Ze hoeven voor het injecteren niet te worden gevuld of gerepareerd.
 • Overal toepasbaar
  Zeer goede verdeling in poreuze te injecteren materialen. Ook geschikt voor neutrale bouwmaterialen.
 • Controleerbare indringdiepte
 • Vrij van VOS (Vluchtige Organische Stoffen)
 • Gekeurd volgens de voorschriften van het WTCB (WTCB Rapport)

Een vraag stellen over opstijgend vocht? Een vrijblijvende offerte?

U had na het lezen van deze pagina graag een vraag wensen te stellen. Contacteer ons vrijblijvend, de vochtexperten van muroflex helpen u graag verder bij het opsporen van uw vochtprobleem.

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium