Spuitkurk ipv standaard crepi

muroflex-icon.png

Spuitkurk wordt mogelijks de norm in de toekomst. Tal van voordelen tov de klassieke bepleistering zorgen ervoor dat de keuze voor spuitkurk een automatische reflex wordt.

 

Belangrijkste voordelen van spuitkurk tov de klassieke gevelbepleistering:

  • Spuitkurk is 34 % elastisch en rekbaar. Scheurvorming is dus quasi uitgesloten.
  • Spuitkurk wordt machinaal aangebracht. In tegenstelling tot de klassieke crepi is het ook veel eenvoudiger om mooi egaal en strak aan te brengen. Dankzij kan het alles perfect worden gedoseerd.
  • De eindafwerkingslaag bij een klassieke crepi moet, afhankelijk van de grootte van het oppervlak, door meerdere medewerkers worden aangebracht. Het aanbrengen van spuitkurk kan in feite door 1 persoon worden aangebracht.
  • Een herstelling bij spuitkurk is eenvoudig en zal achteraf volledig onzichtbaar. Een put of een scheur herstellen bij een standaard crepi is daarentegen eerder complex en zal steeds zichtbaar blijven.
  • Spuitkurk voelt zeer zacht aan. Crepi is zeer hard en voelt eerder aan als een zeer ruw oppervlak.
  • Spuitkurk is perfect als restauratie van een bestaande crepi, al of niet verweerd en/of fout geplaatst. Het is daarom de techniek om extra kosten voor renovatie te beperken. Na het aanbrengen van de spuitkurk hebt u een compleet waterdichte en esthetisch nieuwe afwerking, visueel vergelijkbaar met de klassieke crepi-gevel maar veel duurzamer.

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium