Over ons

Herstellen beton Gent

De visie van Muroflex

Muroflex … ijzersterk in het herstellen van gevelscheuren, funderingen en betonrot.

Muroflex is opgericht in 2008 als een gespecialiseerd aannemersbedrijf, steeds op zoek naar ‘stabiele’ oplossingen voor een duurzame herstelling van gevels, funderingen en betonconstructies.

Hoe moet het bedrijf er in 2030, 2040, 2050, … uitzien?

Het antwoord is niet eenvoudig. 

Ondernemerschap is en blijft een uitdaging, maar Muroflex beschikt over een zeer gezonde portie enthousiasme met als doel de expertise en de verwachtingen steeds op een hoger niveau te tillen.

Alain Lams,
Algemeen zaakvoerder

Uiteraard staat de creatie van een betere werk- en leefomgeving, gekoppeld aan een optimaal respect voor natuur en milieu steeds centraal.

Muroflex volgt deze evolutie met een enorme portie belangstelling en enthousiasme. En ja hoor,  als aannemersbedrijf vinden we het onze dagelijkse plicht om bij deze evoluties stil te staan en er naar te handelen.

De activiteiten van Muroflex als overkoepeling werden grondig doorgelicht en het is de bedoeling ‘de parels’ te doen uitblinken en waar mogelijk bij te sturen of … ‘heruit te vinden’ waar nodig. 

Met een zeer rijke ervaring binnen de bouw en de renovatiewereld is dit voor Muroflex een evidente keuze … steeds met een duidelijk accent … maatschappelijk verantwoord en impactvol handelen.

2 Pijlers

Muroflex Gevelwerken & Bouwafdichting is een multidisciplinaire overkoepeling waaronder alle aannemerswerken ivm gevelwerken en bouwafdichting worden ondergebracht.

Muroflex Vastgoedontwikkeling is het  paradepaartje voor alle projectontwikkelingen  zoals loften, appartementen en particuliere woningen.

Er zal steeds worden gebouwd en er zal steeds worden gerenoveerd maar we mogen niet blind zijn voor de talrijke uitdagingen waar we als aannemersbedrijf en vastgoedontwikkelaar voor staan.

Stadsontwikkeling, klimaat, mobilisatie, … zijn maar enkele maatschappelijke uitdagingen die concrete antwoorden vereisen. Deze zoektocht is onze uitdaging waarover we graag in communicatie treden, met u als klant en met de verschillende beleidsniveau’s.