Over ons

De visie van Muroflex

We staan aan de vooravond van een grondige hertekening van de bouwsector.

De verwachtingen worden permanent op een hoger niveau getild waarbij de bijhorende regelgeving en het beleid dikwijls op achtervolgen zijn aangewezen.

Meer en meer evolueren we naar een ‘totale dienstverlener’ om binnen een dikwijls complexe materie de talrijke drempels weg te werken.

Hoe moet het bedrijf er in 2020, 2030, 2040, … uitzien?

Het antwoord is niet eenvoudig. 

Ondernemersschap is en blijft een uitdaging, zowel als aannemersbedrijf als projectontwikkelaar, maar Muroflex beschikt hiervoor over een zeer gezonde portie enthousiasme.

Alain Lams,
Algemeen zaakvoerder

Uiteraard staat de creatie van een betere werk- en leefomgeving, gekoppeld aan een optimaal respect voor natuur en milieu steeds centraal.

Muroflex volgt deze evolutie met een enorme portie belangstelling en enthousiasme. En ja hoor,  als aannemersbedrijf vinden we het onze dagelijkse plicht om bij deze evoluties stil te staan en er naar te handelen.

De activiteiten van Muroflex als overkoepeling werden grondig doorgelicht en het is de bedoeling ‘de parels’ te doen uitblinken en waar mogelijk bij te sturen of … ‘heruit te vinden’ waar nodig. 

Met een zeer rijke ervaring binnen de bouw en de renovatiewereld is dit voor Muroflex een evidente keuze … steeds met een duidelijk accent … maatschappelijk verantwoord en impactvol handelen.

2 Pijlers

Muroflex Gevelwerken & Bouwafdichting is een multidisciplinaire overkoepeling waaronder alle aannemerswerken ivm gevelwerken en bouwafdichting worden ondergebracht.

Muroflex Vastgoedontwikkeling is het  paradepaartje voor alle projectontwikkelingen  zoals loften, appartementen en particuliere woningen.

Er zal steeds worden gebouwd en er zal steeds worden gerenoveerd maar we mogen niet blind zijn voor de talrijke uitdagingen waar we als aannemersbedrijf en vastgoedontwikkelaar voor staan.

Stadsontwikkeling, klimaat, mobilisatie, … zijn maar enkele maatschappelijke uitdagingen die concrete antwoorden vereisen. Deze zoektocht is onze uitdaging waarover we graag in communicatie treden, met u als klant en met de verschillende beleidsniveau’s.