Beschermende schilderwerken voor de gevel

Een goed onderhoud en preventieve maatregelen zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfsgebouw in een optimale staat van onderhoud blijft. Behalve het voordeel van een fraai uitzicht voorkomt men hierdoor in de toekomst ook extra onderhoudswerken. Bij schilderwerken is de keuze van de verf en de manier van het aanbrengen enorm belangrijk om een mooi totaalbeeld en duurzame afwerking te bekomen.

Alvorens de schilderwerken kunnen worden uitgevoerd is een optimale diagnose van de verschillende ondergronden noodzakelijk. Een dergelijke diagnose zal Muroflex®-consulent in staat stellen om de verschillende voorbereidende werken in kaart te brengen.

De erkende uitvoerders van Muroflex® werken steeds met verftechnieken en verfproducten die voldoen aan de strengste normen, milieu-eisen en veiligheid. Enkel met deze visie kan de erkende uitvoerder u een duurzaam resultaat garanderen.

 

Mogelijke voorbereidingen

  • Op nieuwe ondergronden werken al of niet werken een 3-laags waterdamp open verfsysteem. Dit biedt de optimale bescherming en verfraaiing van uw buitengevel.
  • Ondergronden die reeds geschilderd waren, worden eerst onder hoge druk grondig gereinigd en bijgewerkt (slechte voegen, barsten en scheuren worden eerst behandeld).
  • Eens de buitengevel is bijgewerkt wordt uw gevel met een hoge kwaliteitsverf afgewerkt zodat een prachtig resultaat wordt verkregen.
  • Natuurlijk vraagt iedere woning zijn eigen kleur, zodat zijn ijdelheid voorop komt. Hierbij is professioneel advies noodzakelijk.