Crepiwerken gevel met isolatie

muroflex-icon.png
Gevelbezetting crepi

Crepiwerken … gevelbepleistering … het heeft uw woning een bijzonder architecturale meerwaarde en is bovendien beschermend en isolerend.

     

StoReno (Renovatiesysteem)
Het saneersysteem StoReno is uitermate geschikt voor het herstellen van beschadigde gevelisolatie systemen of oude bepleisterde gevels. Kostbare sloopwerkzaamheden zijn daarbij niet aan de orde, omdat de ondergrond niet verwijderd hoeft te worden. Met StoReno heeft u een duurzame en functionele oplossing die zelfs voor problematische ondergronden geschikt is. Dankzij de geringe laagdikte (ca. 15mm) kunnen bouwdetails zoals vensterbanken en dakranden in de meeste gevallen behouden blijven.

StoTherm Classic (Gevelisolatie systeem)
StoTherm Classic heeft zijn degelijkheid al 40 jaar in de praktijk bewezen en is gedurende deze periode steeds verder geperfectioneerd. Het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld biedt de grootste systeemzekerheid en levensduur – dit is bewezen door meer dan 100 miljoen m² referenties. Een tienmaal hogere stoot- en slagvastheid dan cementhoudende systemen, een maximale scheurvastheid en volledig cementvrije systeemcomponenten maken van StoTherm Classic een technisch superieur gevelisolatiesysteem.

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium