Een vuile crepi-gevel (sierpleister) reinigen en daarna behandelen met een silicoonharsverf zodat deze langdurig schoon blijft

muroflex-icon.png

Is uw gevel helemaal gereinigd?
Ziet uw gevelpleister er terug als nieuw uit?
Een propere gevel … dit wilt u waarschijnlijk zo houden?

Om dat resultaat langer te behouden, kan u ervoor kiezen om uw gevel nog een  nabehandeling te geven met een silicoonharsverf. Hierdoor verlengt u zowel de levensduur als de kwaliteit van de sierpleister.

De verflaag zorgt ervoor dat het vuil zich zeer moeilijk kan vastzetten op de sierpleister. Het regenwater parelt samen met het vuil van de gevel af. De gevel blijft langer droog en proper, vooral bij gevels die sterk belast worden door weersinvloeden. Bovendien is de silicoonharsverf uitermate goed bestand tegen UV- en weersinvloeden, en tegen micro-organismen zoals algen en mos. Bovendien heeft dit product een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid waardoor de gevel blijft ademen.

Een nieuwe look voor uw woning

Doordat u een extra verflaag aanbrengt op de bestaande sierpleister, kan u een andere kleur kiezen dan de oorspronkelijke sierpleister.

Kortom … de gevel blijft langer proper en u kan de gevel een nieuwe look geven. Het lijkt wel alsof u in een nieuw huis woont!

Contacteer ons

Mail ons

info@muroflex.be

Bel ons

+32 (0)55/ 50 00 42

Bezoek ons

Steenweg Deinze 150, 9810 Nazareth, Belgium